VELKÝ HOROKOP : Jak se zamilují jednotlivá znamení zvěrokruhu ? Platí to i na vás ?

3635
Sdílejte

LEV

Lev se zamiluje nechtěně. Chápe, že je to zdraví prospěšné, avšak moderní společnost dává oběma zamilovaným stejná práva. A Lev absolutně nechápe, jak by mohl mít stejná práva s těmi nicotným stvořeními. Na druhé straně, pokud zazní kouzelná věta „Tak ty budeš vzhůru“ (nikoli pouze v milostnému kontextu), Lev vás automaticky přijme do smečky, což vám garantuje chutné masíčko a jiné dobrůtky. Protože Lvi jsou zpravidla opravdu skvělí až nesnesitelně skvělí.

PANNA

Zamiluje se jako by to bylo poprvé a naposledy. Zamilovaná Panna dává objektu své vášně do neomezeného užívání ruky, srdce, přátel, dětí z prvního manželství a vzdálenou tetu z Ostravy. Na nesmělou otázku. „A proč ta vzdálená teta?“ zamilovaná, ale stále ještě schopná přemýšlet, Panna odvětí, že v domácnosti se už přidávaly ledajaké věci. Když se objekt lásky náhle vypaří, Panna bude smířeně několik let čekat a čekat, jestli si to objekt nerozmyslí. A jen tak mimochodem – rozmyslet si to a vrátit se k Panně je správné řešení.

Pokračování na další straně

VÁHY

Váhy se zamilují z lásky k umění. Protože zamilovaný román – to je tak hezké. A romantický příběh, to už je přímo vrchol blaha. Váhy se budou o objekt lásky pěkně starat, budou se s ním pěkně milovat a pěkně jej v noci opustí navždy. Potom se zase pěkně vrátí. Zkrátka ho útrapí až do bledosti a zachmuřeného obličeje. Ale rozhodně ne ve špatném. Jenže ten život je tak krátký a vyzkoušet se má všechno. Vždyť všechno je to tak hezké …

ŠTÍR

Štír se zamiluje o odpolední přestávce. Mezi hodinou angličtiny a dramatickým kroužkem. Kromě toho se Štír zamilovává velmi sofistikovaně: rychlý výběr oběti, přesně mířená rána do srdce a už se oběť svíjí v agónii a prosí: „Tak si mě vezmi!“ Štír se jí radostně zmocní, políbí ji na pupek a utíká na jógu.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články