Tučňák každý rok uplave 8000 kilometrů, aby navštívil muže, který mu zachránil život

18679
Sdílejte

Po nějaké době se díky pomoci tohoto muže Jinjing zcela zotavil a byl připraven vrátit se na svobodu. Poté, co João pustil svého nového přítele, byl si jistý, že ho už nikdy neuvidí, ale tato předpověď byla zcela mylná.

O několik dní později se Jinjing ve skutečnosti znovu objevil na Joãově dvorku. Muž byl šťastný, že vidí svého přítele s ploutvemi, a tučňák vypadal nadšeně, že je tam také.

Jinjing zůstal s Joãem téměř rok a odešel až poté, co se stal plně dospělým. Navzdory všemu se od té doby každý rok toto roztomilé zvířátko objeví v João¸ově domě, aby trávilo čas v jeho společnosti.

Zdá se, že tento tučňák pochopil, že domov tohoto rybáře bude navždy jeho domovem a že i přes jeho instinkty a zvyky zvířat jeho druhu, které ho zavádějí neuvěřitelně daleko, má vždy důvod se vrátit, aby našel svého zachránce.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články