Třetí svatba! Lucie Bílá překvapila upřímným přiznáním !

73138
Sdílejte
Je vidět, že si dobře rozumí a velmi se milují. Navzdory tomu se zpěvák ještě nerozhodl oženit. Po pouhém roce randění ji požádal o ruku.
V posledních letech se Lucie Bílá vždy zpovídala o takové době, na výročí seznámení s Radkem Filipim, o jejich vztahu, ale obvykle se nevyhýbá otázce, proč se již nevzali. Oba si čas od času vyznávají lásku na sociálních sítích, podporují se, rozumějí si, takže se zdá přirozené, že mnozí zpečetí svůj vztah manželstvím. „Vím, že by se to lidem líbilo, ale nespěcháme. Vždyť jsme spolu teprve osm let. Teprve se poznáváme. Nechtěla bych to ničím kazit, ale miluju ho,“ přiznala Lucie upřímně, ale se zjevnou dávkou humoru, proč si Radka ještě nevzala.
„Víte, když to zkusíte dvakrát, najednou zjistíte, že svatební album v knihovně je v pořádku, ale není to důležité. Pro mě je důležité, aby za mnou stál a měl mě rád, což samozřejmě má, protože nikdo jiný by mi to nedal. Na svatbu nespěchám,“ přiznala před časem upřímně. Velmi podobně se vyjádřila i loni: „Myslím, že je ještě čas… Takhle je to krásné, tak proč to měnit!“ Letos odhalila také recept, jak udržet spokojenost a harmonii ve vztahu. „Nehádáme se, nemáme k tomu důvod. Pokud existuje klíč, když milujete druhou osobu, dejte jí vědět a řekněte jí to. Není to dané,“ řekla zkušená Lucie.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články