Syn Bartošové a Štaidla prolomil mlčení ! TOTO prozradil o svých slavných zesnulých rodičích!

12594
Sdílejte
Na premiéře se objevil ve společnosti své partnerky, ale měli s sebou i ochranku. Arthur je spíše plachý, po psychických traumatech v souvislosti s matkou se raději vyhýbá velké společnosti a publicitě.
Po tragické smrti své matky Ivety Bartošové se Artur Štaidl začal věnovat hudbě a hře na bicí a po čase založil metalovou kapelu Behind the Mirror, která měla docela úspěch, ale to už je pro něj minulost. „S kapelou už dlouho nevystupuji, od roku 2018, kdy jsme ji úplně rozpustili. V současné době studuji a dělám nějakou práci,“ řekl Arthur nedávno. Kromě hudebního talentu zdědil po svém zesnulém otci Ladislavu Štaidlovi (†75) talent pro podnikání. Dědictví po svých rodičích chtěl zúročit investoval do koupě bytu a svého vzdělání.
Trauma dětství a dospívání s nešťastnou, psychicky labilní slavnou matkou jistě poznamenalo Arthura, a proto se pravděpodobně rozhodl dozvědět se více o psychice. Loni se na Instagramu představil jako „začínající student psychologie“. Když se režisér Michal Samiř (38) rozhodl natočit minisérii Iveta, zašel si za ním osobně pro svolení. „Byl jsem vnitřně přesvědčený, že to nevyjde,“ vzpomínal tehdy režisér na The Flash. K jeho překvapení Arthur nejen získal souhlas, ale také přišel na premiéru prvního dílu minisérie v loňském roce a letos nezmeškal premiéru druhého dílu. „Už jsem věděl, o čem bude pojednávat. Teď jsem spíš sledoval, jak dobře je to natočené,“ řekl mladý Staidl.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články