Smiřte se s tím! 10 věcí, které na mužích nikdy nezměníte, tak se zbytečně nesnažte !

2537
Sdílejte

Nikdo není dokonalý. Dokonce i váš partner má nějaký zlozvyk, o kterém ani nechcete slyšet. Ať už je to stříhání nehtů v nejméně vhodnou chvíli, plivání na odpolední běhu nebo cokoli jiného, dokud vás to vyloženě nebolí, nechte mu alespoň jeden takový zlozvyk. Nemá cenu ho zbytečně otravovat, stejně nepřestane. Alespoň ušetříte nervy od zbytečných hádek.

 

7. Zkušený řidič 

Když sedí za volantem, musí být pánem situace. Je nám jasné, že kdykoliv víte, která silnice je kratší nebo že by mohl jet rychleji v druhém pruhu. Dokud dodržuje zákon, je situace pod jeho kontrolou. Připomínám, že opak nefunguje. Stručně řečeno, auto je mužské teritorium, i když ženy jsou často stejně schopné řidičky jako muži. Nikdy to nepřiznají.

8. Domácí mazlíčci

Muži obecně nemají tendenci lpět na zvířatech jako my ženy. Pokud s vámi „vyžení“ domácího mazlíčka, nenuťte ho, aby s ním byl okamžitě nejlepším přátel. Mému příteli se pes zpočátku nelíbil ani trochu. Vadilo mu, že je malý, rozmazlený, štěká. Nechtěl jít ven nebo si s ním hrát. Ale postupem času spolu vycházeli a teď žádné víkendové ráno není kompletní bez veselého přivítání v posteli. A i když mi to nikdy nepřizná, vím, že se s ním sblížil a za nic by to nevyměnil.

9. Rodinné vazby

Nechceme srovnávat vaše příbuzné s domácími mazlíčky, ale stejné pravidlo funguje i pro ně. Nenuťte ho, aby chodil na tenis s vaším bratrem nebo trávil večery s vaší matkou. Pokud se s nimi vychází bez hádek a toleruje je, buďte s tím spokojeni a zbytečně ho netlačte. Pokud bude stát o bližší kontakt, najde si k nim cestu sám.

10. Mluv se mnou!

 

Je nám jasné, že když vidíte, že váš partner bojuje, chcete mu pomoci. Koneckonců, žena sdílí své utrpení a mluví o něm s těmi nejbližšími. Prostě v tom nechce být sama. Nemůžete chtít takové chování po muži. Jedna studie z loňského roku ukázala, že ženy mají v mozku mnohem více „mluvících hormonů“ než muži. Proto jsou mnohem více sdíleny a mají potřebu ventilovat myšlenky. Muži raději přemýšlejí o svých problémech v soukromí a chtějí s nimi bojovat sami jako správní muži. Dejte mu čas, až se na to bude cítit, řekne vám to sám.

Kam dál?

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Mladý Japonec strávil tři týdny skládáním bankovky, kterou jeho otec omylem hodil do skartovačky

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Další články