RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !

6621
Sdílejte
Na polevu:
  • 1/2 šálku (120 ml) husté smetany, studené
  • 1/2 sklenice (115 g) změklého másla
  • 2 šálky (450 g) smetanového sýra, pokojová teplota
  • 1¼ šálky (160 g) práškového cukru
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu
K dekoraci:
  • hobliny z bílé čokolády

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články