RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !

6920
Sdílejte
Na polevu:
  • 1/2 šálku (120 ml) husté smetany, studené
  • 1/2 sklenice (115 g) změklého másla
  • 2 šálky (450 g) smetanového sýra, pokojová teplota
  • 1¼ šálky (160 g) práškového cukru
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu
K dekoraci:
  • hobliny z bílé čokolády

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články