RED VELVET cheesecake: Dezert, kterému nikdo neodolá !

4861
Sdílejte
Na polevu:
  • 1/2 šálku (120 ml) husté smetany, studené
  • 1/2 sklenice (115 g) změklého másla
  • 2 šálky (450 g) smetanového sýra, pokojová teplota
  • 1¼ šálky (160 g) práškového cukru
  • 1 čajová lžička vanilkového extraktu
K dekoraci:
  • hobliny z bílé čokolády

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články