Pro tyto 3 znamení bude konec roku nejtěžší

11540
Sdílejte

Pokračování na další straně

Rak

Letos budete mít potíže s nasazením. Očekávání, která kladete na jiné, jsou nepřiměřená, zejména proto, že očekáváte, že vás udělají šťastnými. Je čas překonat svou spoluzávislost a nechat věcem volný průběh. Bez ohledu na to, jak moc jste zklamáni z jiných, uvědomujete si, že každý je zodpovědný za své pocity.

Spousta lidí může zklamat, ale to je někdy naprosto normální, protože všichni jsme lidé a děláme chyby. Pokud máte pocit, že si zasloužíte víc, nečekejte, že vám to ostatní dají. Vaším úkolem je osamostatnit se a naučit se milovat především sebe, takže bude pro vás mnohem snazší dosáhnout štěstí a dobře milovat druhé.

Ryby

Letos budete muset čelit ještě jednomu velkému finančnímu omezení, na které jste dosud nebyli zvyklí. Velký problém to může být jen tehdy, pokud se nedokážete uskromnit. Je načase přistupovat k otázce peněz mnohem zodpovědněji a umět určit, na co se vyplatí utrácet a na co je zbytečné.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články