Pokud vidíte nějaký z těchto symbolů stále dokola , znamená to, že někdo nebo něco se vás snaží nasměrovat na správnou cestu. Všímejte si toho!

1020
Sdílejte

Spirála = sebepoznání

Tento tvar značí cestu – životní nebo i duchovní. Vesmír se vás snaží přimět, abyste zjistili, co vlastně chcete, kdo jste a kam směřujete. Spirála je odpradávna považována i za směr energie. Levotočivá spirála energii odčerpává, proto se jí přisuzuje ničivá moc. Naopak pravotočivá spirála energii přitahuje, má tvořivou sílu. Pro energetickou rovnováhu jsou oba typy důležité.

Srdce = odvaha, laskavost a statečnost

Pokud vídáte, kreslíte nebo sníte o tomto symbolu, znamená to, že jste dobrosrdečný člověk, který by se pro druhé rozdal a vesmír vám přes symboly srdce říká, že to děláte správně. Máte silnou osobnost a nechybí vám odvaha ani laskavost. Do všeho jdete naplno, jste upřímná a loajální. Když někoho milujete, tak celým svým srdcem.

Kříž = ochrana

Kříž dodává duchovní ochranu a značí, že po překonání možných překážek nebo provedení důležitých rozhodnutí do vašeho života přijde něco nového. Když je pootočen do tvaru písmene X, varuje před nebezpečím. Pokud tedy objevíte ve své blízkosti tento znak, jedná se o ochranu před negativní energií a špatnou silou.

 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články