Pokud také nosíte každý den čisté spodní prádlo, zjistěte, co radí lékaři

14744
Sdílejte

Pokud jde o úplnou aktualizaci vašeho lněného šatníku, mělo by to být provedeno alespoň jednou ročně. Nosit stejné kalhotky, dokud se neroztrhnou, je špatný nápad. Bez ohledu na to, jak často prádlo perete, bakterie v látce časem zůstávají. To platí zejména, pokud jsou v bubnu. pračky současně kalhotky, podprsenky a další oblečení.

Pokračování na další straně

A pokud to počítání pokračuje v průběhu let, je jasné, že byste od takového spodního prádla neměli čekat nic dobrého. Nejlepší je prát ji odděleně od ostatních věcí. Nemá rád velmi nízké teploty: optimální je použít režim 60 stupňů a více. Samozřejmě, pokud nemluvíme o krajkových soupravách vyrobených z drahých látek. V tomto případě musíte použít tipy výrobce.

Když už jsme u látek. Kupte si spodní prádlo z přírodních materiálů, skrze které může vaše pokožka dýchat. Nejprve byste měli věnovat pozornost bavlněným modelům. A to platí především pro kalhotky, které se chystáte nosit v létě. Polyesteru a mikrovlákna byste se ale v tuto chvíli měli vzdát.

Další tipy

Chci také připomenout, jak důležité je vybrat si správnou velikost spodního prádla. To platí jak pro kalhotky, tak pro podprsenky. Neměly by se zarývat do kůže a mačkat tělo. V lepším případě se prostě budete cítit nepříjemně, v horším případě může spodní prádlo drhnout kůži. Mimochodem, hodně jsem slyšel, že tanga nejsou nejlepším modelem pro neustálé nošení. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte?

Pokračování na další straně

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články