Ostré obvinění : Bratr slavného zpěváka ho prý jen zneužívá!

11725
Sdílejte

Na to začali dívat přísným okem a poukazovat Vaškovi sledovatelé na Instagramu. “ Ať už si užívá klid doma, odpočívá a nenechává se pořád někam cpát svým bratříčkům. Hlavně, aby se zlaťáky sypaly,“ namítala žena,ktará je jedna ze skupiny kritiků v komentáři. “ Poslední dobu je s ním ten jeho bratr všude. Všude ho strká a vypadá, že ho i nutí do věcí, do kterých by se nejspíš zpěvák nehrnul. Je mi Václava líto,“ zamýšlel se někdo druhý . Nechce se jim věřit, že by se potřeboval tolik trápit na pódiích z vlastní vůle. Na Soundtrack festivalu v Poděbradech měl nedávno Václav Neckář s kapelou už v předstihu narozeninový koncert. Osmdesátku završí totiž až 23. října. Na horkém odpoledním slunci účinkování zvládl bez zjevných problémů.

Určitě ho povzbudilo, že hned po druhé písni obdržel speciální dar, a to originálního Oscara dovezeného z Ameriky. Později jej ještě obdarovali cenou Soundtrack festivalu za celoživotní dílo. Za skandování publika doslova vzkvétal a během vystoupení vedle zpěvu i tancoval jako za mlada. Den před jeho osmdesátými narozeninami, 22. října, jej čekají dva koncerty v pražském divadle Hybernia. Večerní koncert je již vyprodán. Má radost, že mu slíbila vystoupení i Marta Kubišová s písněmi Massachusetts a Časy se mění. Tu druhou měla zazpívat i na inauguraci prezidenta, což ale odmítla. „Řekla mi, že jsem pro ni důležitější než prezident a pokud bude živá, přijde za jakýchkoli okolností,“ pochlubil se Neckář, který se těší i na Jarka Nohavicu, který má zazpívat Václavák.

 

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články