Lahodný NEPEČENÝ dezert s karamelovo-smetanovou náplní: Budete se olizovat až za ušima!

1501
Sdílejte
Postup:
  1. Smíchejte pudink s cukrem a polovinou šálku studeného mléka. Zbylé mléko uvařte. Puding zalijte vroucím mlékem a za stálého míchání vařte. Hotový pudink nechte vychladnout.
  2. Máslo vyšlehejte do nadýchané pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink. Míchejte, dokud nevznikne hladký krém.
  3. Smetanu vyšleháme s mascarpone a moučkovým cukrem do tuha.
  4. Do pečící formy vyložené pergamenovým papírem dejte vrstvu sušenek, na ni dejte karamel. směs (před otevřením můžete plechovku na chvíli vložit do teplé vody, aby se masa lépe rozetřela).
  5. Na ni položte druhou vrstvu sušenek. Pudingovou směs naneste na sušenky a rovnoměrně rozetřete. Na pudinkovou směs dejte další vrstvu sušenek. Na sušenky natřete šlehačku. Vrch koláče posypeme strouhanou čokoládou. Koláč podávejte vychlazený (nejlépe chutná druhý den).
DOBROU CHUŤ!😊👌😋

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články