Lahodný NEPEČENÝ dezert s karamelovo-smetanovou náplní: Budete se olizovat až za ušima!

2158
Sdílejte
Postup:
  1. Smíchejte pudink s cukrem a polovinou šálku studeného mléka. Zbylé mléko uvařte. Puding zalijte vroucím mlékem a za stálého míchání vařte. Hotový pudink nechte vychladnout.
  2. Máslo vyšlehejte do nadýchané pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink. Míchejte, dokud nevznikne hladký krém.
  3. Smetanu vyšleháme s mascarpone a moučkovým cukrem do tuha.
  4. Do pečící formy vyložené pergamenovým papírem dejte vrstvu sušenek, na ni dejte karamel. směs (před otevřením můžete plechovku na chvíli vložit do teplé vody, aby se masa lépe rozetřela).
  5. Na ni položte druhou vrstvu sušenek. Pudingovou směs naneste na sušenky a rovnoměrně rozetřete. Na pudinkovou směs dejte další vrstvu sušenek. Na sušenky natřete šlehačku. Vrch koláče posypeme strouhanou čokoládou. Koláč podávejte vychlazený (nejlépe chutná druhý den).
DOBROU CHUŤ!😊👌😋

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články