Lahodný NEPEČENÝ dezert s karamelovo-smetanovou náplní: Budete se olizovat až za ušima!

2424
Sdílejte
Postup:
  1. Smíchejte pudink s cukrem a polovinou šálku studeného mléka. Zbylé mléko uvařte. Puding zalijte vroucím mlékem a za stálého míchání vařte. Hotový pudink nechte vychladnout.
  2. Máslo vyšlehejte do nadýchané pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink. Míchejte, dokud nevznikne hladký krém.
  3. Smetanu vyšleháme s mascarpone a moučkovým cukrem do tuha.
  4. Do pečící formy vyložené pergamenovým papírem dejte vrstvu sušenek, na ni dejte karamel. směs (před otevřením můžete plechovku na chvíli vložit do teplé vody, aby se masa lépe rozetřela).
  5. Na ni položte druhou vrstvu sušenek. Pudingovou směs naneste na sušenky a rovnoměrně rozetřete. Na pudinkovou směs dejte další vrstvu sušenek. Na sušenky natřete šlehačku. Vrch koláče posypeme strouhanou čokoládou. Koláč podávejte vychlazený (nejlépe chutná druhý den).
DOBROU CHUŤ!😊👌😋

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články