Postup:
- Smíchejte pudink s cukrem a polovinou šálku studeného mléka. Zbylé mléko uvařte. Puding zalijte vroucím mlékem a za stálého míchání vařte. Hotový pudink nechte vychladnout.
- Máslo vyšlehejte do nadýchané pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink. Míchejte, dokud nevznikne hladký krém.
- Smetanu vyšleháme s mascarpone a moučkovým cukrem do tuha.
- Do pečící formy vyložené pergamenovým papírem dejte vrstvu sušenek, na ni dejte karamel. směs (před otevřením můžete plechovku na chvíli vložit do teplé vody, aby se masa lépe rozetřela).
- Na ni položte druhou vrstvu sušenek. Pudingovou směs naneste na sušenky a rovnoměrně rozetřete. Na pudinkovou směs dejte další vrstvu sušenek. Na sušenky natřete šlehačku. Vrch koláče posypeme strouhanou čokoládou. Koláč podávejte vychlazený (nejlépe chutná druhý den).
DOBROU CHUŤ!😊👌😋
Další články