Jediný horoskop, který řekne vše o vaší osobnosti!

2394
Sdílejte

Lev (23. července – 22. srpna)

Klidní lidé. Jsou krásní. Jsou šťastní, ale když mají špatnou náladu, jsou dětinští a hysteričtí. Problém jednoho lva se stane problémem všech. Myslí dopředu a milují pocit bezpečí. Mají rádi cestování. Jejich postřehy jsou obecně dobré. Jsou atraktivní a hlasité. Málokdo se jim postaví. Kdo si jednou získá jejich srdce, může si jejich lásku užívat dlouhodobě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve vztazích jsou dominantní. Vždy by měli mít poslední slovo. Obvykle se uzdravili. Jsou loajální. Dá se s nimi snadno mluvit. Nemají velké touhy, dají se snadno uspokojit. Musí mít ve všem pravdu. Respektují ostatní, ale nedávají druhé šance. Jsou jedinečné, nedají se srovnávat s jinými.

Váhy (23. září – 22. října)

Jsou krásné. Jsou jedinečné. Rádi se baví. Snadno však urazí ostatní. Dokážou chaosu zabránit, ale často ho sami způsobují. Jsou kreativní. Nemají moc přátel. Jsou v bludu, mají pocit, že jim nerozumí. Obvykle rádi cvičí, což je v pořádku, protože mají tendenci přibírat. Jsou emotivní. Jsou romantičtí.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Atraktivní lidé. Oni jsou zábavní. Myslí dopředu. Dostanou, co chtějí. Vypadají dobře. Mají rádi dlouhé vztahy. Jsou upovídaní. Rádi se baví. Peníze jsou pro ně velmi důležité, hodně utrácejí. Pracují tvrdě. Jsou romantičtí. Jsou emotivní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Mají rádi dlouhé vztahy. Obvykle jsou hezké. Rychle ztrácejí trpělivost, nesnesou lidi, kteří nejsou na jejich úrovni. Pokud mají špatný den, měli byste se od nich držet dál. Snadno se urazí. Bojí se mnoha věcí, ale nedávají to najevo. Byli zavření. Starají se o své prostředí. Často jsou dětinští. Jsou romantičtí. Obvykle se ke všem chovají slušně. Jsou netrpěliví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rádi jsou středem pozornosti. Jsou krásné. Jsou občas otravní. Jsou líní, když najdou cíl, za který stojí bojovat, vloží do něj veškerou energii. Jsou hrdí a vtipní. Mají rádi dlouhé vztahy. Vždy si mají o čem povídat. Bojují za to, co chtějí. Rádi vyhrávají, zvláště ve sportu. Rád vaří, ale ještě víc se rád nechá vzít do restaurace.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články