Harry opět útočí! Obvinil rodinu, že mu v TÉTO obtížné situaci nikdo nepomohl!

2072
Sdílejte

Hlavní zlom v jeho životě nastal až poté, co  byl na bojové misi v Afghánistánu. Namísto toho, aby ho to zocelilo, byl v šoku z množství mrtvých a zraněných vojáků a poznamenalo to jeho psychiku. „Tím hlavním spouštěčem pro mě byl návrat z Afghánistánu. Začali se objevovat věci z roku 1997, když mi bylo 12 let. Najednou začalo všechno syčet, a já jsem se odrážel od stěn, přemýšlel jsem, co se to děje. Najednou jsem cítil všechno, místo toho, abych byl otupělý, “ popsal své pocity. Nebyl by to ale zřejmě Harry, kdyby nehledal vinu i ve své královské rodině.

 Tím největším  bojem pro mě bylo, že mi nikdo z mého okolí nedokázal pořádně pomoci. Neměl jsem takovou podpůrnou strukturu, žádnou síť ani odbornou radu, abych zjistil, co se se mnou vlastně děje. Bohužel, jako většina z nás, jsem poprvé opravdu uvažoval o terapii. Když ležíte na podlaze v poloze plodu a přejete si, abyste se s některými z těchto věcí vypořádali co nejdříve. A to je to, co jsem chtěl opravdu změnit,“ vzpomínal na chvíle, kdy byl tak zmatený, že neviděl jinou cestu než se z toho dostat, než terapii pod vedením odborníků.

‚Přitom  zapomněl dodat, že ho měl bratr William prý přímo podporovat, aby šel za psychologem. Spolu s Kate se věnují i ​​charitě ve prospěch duševního zdraví a vyzývají lidi, aby se o něj starali. No Harry takovou vzpomínku zřejmě nemá, a tak jeho rodina vyšla z jeho vzpomínek opět jako chladná a neempatická. Jen jestli mu ještě někdo věří.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články