Hanychová natrvalo šťastná s bohatým sportovcem! Kartářka předpověděla čtvrté dítě a svatba !

32748
Sdílejte

Vztah s ním by vyšel, pokud by se jednalo o méně známého muže mimo branže a pak vidím úspěšného sportovce,“ usoudila věštkyně, ale z jejích slov vyplývá, že to nebude jen tak ledajaký podnikatel či sportovec, ale prvotřídní.

No největší překvapení věštby přišlo v podobě údajné změny adresy. “ V kartách také vychází, že Agáta bude žít v zahraničí. Je tedy docela dobře možné, že bude mohutně cestovat právě se svým budoucím partnerem. Věštba dále prozrazuje, že si pro ni osud přichystal ještě jedno miminko a také velkou svatbu,“ ukončila Humlová svou věštbu happyendem. Ale její radostné vize se netýkají jen Agáty.

​Podle toho, co vidí kartářka v kartách, ani Jaromír nebude dlouho sám, avšak jeho cesta k serióznímu vztahu bude komplikovanější. “ U Soukupa nevidím další dlouhodobý vztah s nikým z branže, podobných skandálních rozchodů se bude chtít do budoucna ušetřit, kratší románky tak bude spíše tajit. Lásku najde v mladší ženě, která ale nebude z řad celebrit,“ vidí věštkyně v kartách a zdá se , Že to není dobrá zpráva pro sexici Lulu, alias Zděnku Černou, která po Soukupovi vystartovala již během jeho vztahu s Akátou a dále živí naději. No zřejmě přesně podobným skandálním typem se bude chtít Jaromír po vztahu s Hanychovou už nadobro vyhnout.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články