Hanychová má tři děti se třemi muži: Se Soukupem měla luxus, prudké hádky a nevěru

9715
Sdílejte
Mediální magnát Jaromír Soukup (54) a Agata Hanychová (38) už nejsou pár. Když se dvojice dala dohromady, nikdo to vůbec nečekal. Stalo se tak jen krátce po rozchodu modelky se slovenským chirurgem Andrejem Nikovem. Když si Agáta před rokem sedla s Jaromírem do studia a byla hostem v jeho pořadu, první jiskra přeskočila.
O šestnáct let starší miliardář jen stěží skrýval svůj zájem o slavnou českou modelku. „Myslel jsem, že už mě nic nepřekvapí. Obvykle mám navrch u hostů, u vás ho nemám,“ řekl nervózní Soukup Agátě. Po čtyřměsíčním vztahu  dcera Veroniky Žilkové otěhotněla. Se dvěma muži už měla dvě děti a třetí čekala s bohatým mužem. V jejich případě se slovo svatba často skloňovalo.
Otcem jejího prvního syna Kryšpína je bývalý hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita. Z manželství s Jakubem Prachařem má dceru Miu. Dcera Rozárka s třetím mužem – Jaromírem Soukupem.
Pokračování na další straně
Agáta Hanychová si užívala luxusu se svým posledním partnerem, protože má vilu v Marbelle. V TV Barrandov měla dokonce vlastní program, auto, vizážistku a bodyguarda. Ve Španělsku však přišla osudová hádka, která ohlašovala konec. Podle jistého webu může za rozpad kontroverzního páru stát nevěra.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články