Drazí rodiče! Neobviňujte učitele ze všeho špatného, ​​není jejich povinností vychovávat děti!

1660
Sdílejte

Učitelům vadí především děti, které se ani nesnaží daný úkol vyřešit. Děti jsou tak bohužel vychovávány, protože rodiče s řešením problému dítěte vždy spěchají.

Zájmy dětí a učitelů

Vážení rodiče, nezapomeňte, že když hájíte zájmy svého dítěte, musíte učitelku, která dítě poučuje, nějakým způsobem podpořit. Vyslechněte si názory učitelů a učitelů a přijměte jejich rady, protože pod rukama jim vyrostly stovky dětí, takže mají spoustu zkušeností.

Nezapomínejme také, že jinak se dítě chová ve škole a jinak doma. Vyhýbáme se hádkám s učiteli, zvláště pokud je tam dítě, protože pak ignorujeme schopnosti učitele. Učitelé a učitelé nemohou vzdělávat naše děti. Mnoho rodičů si klame představou, že se dítě vše, co bude v životě potřebovat, naučí od učitelů ve škole. To není práce učitelů, to je práce rodičů!

Nezapomínejme, že učitelé tráví mnohem více času s dětmi než rodiče, a ne s jedním dítětem, ale s 20-25 dětmi, které také musí odevzdat učivo. Naučit naše děti životu za těchto podmínek je nemožné, dítě se to musí naučit doma, od své rodiny. Je zkrátka povinností rodiče učit a připravovat dítě do života, příkladem a radami. Učitelé v této práci pouze pomáhají, ale v žádném případě není jejich úkolem dítě vychovávat a vést.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články