Definitivní konec! Žilková vyhodila krabice s věcmi!

2633
Sdílejte
Možná i proto se během covidu rozhodla opustit svého manžela Martina Stropnického (66) z Izraele, kde působil na české ambasádě jako velvyslanec. Chtěla se postarat o maminku, ale pro akční Veroniku to musela být nuda, když její role byla většinou „jen“ zastupovat svého manžela. Všechno tomu přizpůsobila, ale od té doby se okolnosti hodně změnily.
Dlouhodobé odloučení Veroniky Žilkové od manžela Martina Stropnického splnilo své a oba se odcizili. Velvyslanec se sblížil s mladou kolegyní, která využila příležitosti a otočila si ho kolem prstu, že se rozhodl opustit rodinu. Veronika se na chvíli psychicky zhroutila, ale naštěstí do jejího života vstoupily nové příležitosti, včetně setkání s bývalým rockerem Josefem Holomáčem (63). Už více než rok si užívají nejen výlety, ale i rockové koncerty, což je naprostý opak života se Stropnickým. Zdá se, že s novým přítelem prošla transformací nejen myšlení, ale i oblékání.
Veronika to nyní potvrdila a rozhodla se radikálně vypořádat s minulostí. „Dostala jsem krabice z Izraele, a když jsem si vzpomněla, do čeho jsem se oblékala, hodila jsem to všechno do kontejnéru. Chodil jsem v kostýmech z padesátek a v padesáti v osmdesátkách. Tak jsem si řekla, že mám ještě čas, a všechno jsem zahodila,“ přiznala v rozhovoru. Na druhou stranu to vyžadovalo postavení manželky velvyslance, ale pro herečku, zvyklou léta na bohémský život v Praze, jí nic takového nevyhovovalo a svazovalo ji. Není divu, že už nechce mít s touto epizodou ze svého života nic společného.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články