Co byste nikdy neměli dělat v přítomnosti mužů? Těchto 10 věcí je zaručeně odradí!

3092
Sdílejte

Plánujete příliš mnoho

 

Pokud už malujete budoucnost společně se svým partnerem, neříkejte mu nic o svých plánech, vyděsíte ho. Navíc většina mužů nerada plánuje budoucnost, pokud jste velmi aktivní, utečou od vás. Ať už s ním chcete zažít cokoli, předstírejte to, aby on sám přišel s tím úžasným plánem.

Hledání nedostatků

 

Nikdo není absolutně dokonalý, že? Navíc po pečlivém výzkumu objevíte nějakou chybu v každém, protože ten, kdo hledá, ji vždy najde. Takže pokud vám vadí, že je velmi vysoký, nosí jednu barvu po celou dobu a další zcela zbytečné věci, rychle zastavte tento lov chyb, protože kvůli tomu můžete skončit ztrátou super chlapa.

Pořád si stěžujete

Například, protože jste měli náročný den v práci, vytočil vás nepříjemný kolega a na cestě domů začalo pršet a vy jste neměli deštník? Ano, všichni to víme, ale váš drahý o tom nemusí vědět, takže raději zavolejte svému příteli a přijďte k němu s úsměvem na rtech a v dobré náladě, aby se s vámi cítil skvěle a chtěl být ve vaší společnosti co nejvíce.

Příliš žárlivý

Muži se rádi cítí chtění, milovaní a obdivovaní, ale příliš mnoho žárlivosti rozhodně není sexy. Pokud ho budete neustále kontrolovat a bude mít pocit, že je neustále za vaším zadkem, začnete mu lézt na nervy a bude se od vás stále více vzdalovat. Takže uberte plyn, berte to s lehkostí a s nadhledem, nechte ho volně dýchat, nechte ho, aby se k vám vrátil sám.

 

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články