Úžasný LUXUSNÍ punčový řez, který překoná všechny zákusky z cukrárny

8932
Sdílejte

Pokračování na další straně

Budeme potřebovat tyto suroviny + kakao žloutky utřeme s cukrem a Herou ………přidáme polohrubou mouku a vznikne taková hustší směs…….vyšleháme bílku a smícháme buď vařečkou, nebo klidně šlehačem na nejmenším stupni……těsto rovnoměrně rozetřeme na plech a upečeme. Stejně upečeme i růžovou piškot, jen přidáme trochu barviva a také kakaovou, kde přidáme lžíci kakaa. Z upečených plátů NEDÁVÁME dolů kůrku!!!!!!, bude sloužit jako ochrana před promáčením.

na spodek dáme bílý plát, potřeme pikantním džememkakaový plát převrátíme a položíme kůrkou na bílý a velmi hustě propícháme vidličkouodlijeme 350 ml sirupu a rovnoměrně polijeme, na kraje nezapomenout, aby nebyl suchý? Zalévat se nebojíme, není to klasická piškot, ale tuková, takže více snese, a dobře popřitlačujeme, aby se sirup dostal všude potřeme znovu džemem přiložíme růžovou piškot kůrkou dolů, propícháme hustě vidličkou a polijeme rovnoměrně350ml sirupu
potřít džemem a položit poslední bílý plátpropíchat vidličkou, polit 350 ml sirupu, dobře popřitlačovat a nechat půl hodinku odstát, aby se sirup vsákl. Nakonec dáme polevu: cukr smícháme se zlatým klasem, přidáme horký sirup podle potřeby, olej a utřeme. Poleva nesmí být ani hustá, neboť by se špatně natírala, ale ani řídká, neboť by vsákla.a tohle je výsledek – pastva pro oči a nebíčko v ústech! Děti ho milují…

Kam dál?

Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Další články