Trápíte se ve vztahu a stále věříte, že se něco změní? 6 znaků toho, že váš partner není pro vás ten pravý!

3210
Sdílejte

Mnoho lidí má tendenci říkat „milenecké hašteření“ je neškodné. Pokud se však hádky stanou každodenní záležitostí, může to být pro vás znamení, abyste se vážně podívali na sebe a na svého partnera. Čára mezi hašteřením a něčím více škodlivým je velmi tenká.

Musíte se pokusit myslet v perspektivě: co z vás dvou bude během několika let? Měli byste si znovu namalovat mentální obraz Vaší budoucnosti s touto osobou a přemýšlet o tom, jak se to shoduje s Vašimi představami o rodině a lásce.

2) Žárlivost není láska

Často slyšíme, že čím více žárlivosti je ve vztahu, tím silnější je láska. Ale ve skutečnosti tomu tak není. Žárlivost je destruktivní a musí být udržována pod kontrolou. V životě je mnoho důležitých věcí, které dokážou lidi sbližovat, ale žárlivost je může snadno zničit.

Žárlivost je ukazatelem našeho nedostatku vnitřní důvěry. S cílem uniknout od bolesti, kterou tento nedostatek sebedůvěry přináší, přenášíme ji, se zaměřením na naše blízké. Žárlivost nemá s láskou nic společného, ​​za to se závislostí ano.

3) Náznaky odlišnosti

Jazyk těla nikdy nelže. Když se setkáváme s člověkem, který je fyzicky atraktivní, ukážeme všechny známky toho, že jsme zamilovaní, i když si myslíme, že je máme pod kontrolou. Chytáme se neustále vlasů a rudáme se.

Tyto znaky však nemusí zůstat stejné po celou dobu vztahu. Proto vám dávají dobrou příležitost zjistit, jestli je člověk stále zamilovaný. Pokud tělo začne projevovat lhostejnost, znamená to, že city partnera k vám mohly ochladnout.

Kam dál?

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Další články