Svatba Veroniky Žilkové! Jako by se vdávala poprvé, ženich ji před obřadem nesměl vidět!

10310
Sdílejte

Herečce Veronice Žilkové (61) rozhodně nechybí smysl pro recesi a humor. Jak nedávno zmínil její syn Vincent Navrátil (26), humor drží rodinu vždy pohromadě jako nejúčinnější zbraň proti problémům a starostem.

Někdy se však setkávají s veřejným nepochopením. Ještě teď si pořádně zamotala hlavu se sledujícími, když k rozvodu Veroniky a Martina Stropnických ještě oficiálně nedošlo, ale o své nové svatbě už napsala na Instagram.

Veronika Žilková díky svým divadelním a filmovým rolím prožila během své herecké kariéry mnoho různorodých životů s mnoha partnery. A nyní si jednoho z nich vzala, jak prozradila na svém instagramovém profilu. Tím je herec Jan Čenský (62), který byl kdysi často obsazován do rolí knížat. Podle svých slov zatím mezi manžely tak pohledného muže neměla, a tak není divu, že se tím hned chlubila svým následovníkům, kteří jí ho jistě dají, i když jen „jak“.

Kam dál?

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Legendární herečka Jiřina Bohdalová slaví 93 narozeniny

Další články