Soukup v pořádných problémech ! Soud prohrál a dalších více než dvacet žalob se na něj valí!

3857
Sdílejte

Možná už začíná dráždit Jaromil Sukup, který se chlubí luxusním bytem s velkou terasou a krásnými výhledy v nejvyšším pražském činžovním domě, letním domem v Marbelle a bytem v New Yorku s výhledem na Manhattan. Agáta odtamtud sdílela fotky na Instagramu, zřejmě proto, aby ukázala druh bohatého partnera, po kterém vždy toužila. Navíc od něj dostala drahé dárky, jako jsou hodnotné designové hodinky, velké nové auto nebo náhrdelník a náušnice s modrými kamínky. V březnu tedy mnohé překvapil zjištěním, že je na mizině.

Pokračování na další straně

Na společnost patřící Jaromíru Soukupovi se přímo sesypaly požadavky věřitelů na zaplacení dluhů a hrozilo, že bude muset čelit soudu v rámci insolvenčních návrhů. Jak už dříve, i tentokrát z toho však sešlo. Údajně ho měl zachránit i majetek jeho dcery, kterým se zaručil za své dluhy. Chvíli měl klid, ale před pár dny se na Facebooku pochlubil Milan Procházka, bývalý střihač v jeho televizi, že vyhrál soud v kauze nezaplacených faktur. Všechny faktury mají být splaceny do 30. září tohoto roku. Pokud se tak nestane, případu se ujme exekutor.

Zatímco Soukup jistě zvládne jednoho věřitele, zdá se, že je jich mnohem více. U soudu jsou prý desítky podobných žalob, údajně až 27. „To, že Balland TV neplatí, byla veřejná informace už léta,“ potvrdil jeden z nich. Zatím ale nikdo nenašel odvahu to zveřejnit. Jaromír Soukup se proti tomu ohradil v rozhovoru: „Pokud existuje pravomocné rozhodnutí soudu, s kým máme spor, vždy ho respektujeme.

Kam dál?

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Další články