Slepé, třínohé kotě se dostalo z útulku. Takhle krásně si žije dnes a prosí o sdílení, jako symbol štěstí i lásky pro ostatní koťata

3485
Sdílejte

Po nepříjemné srážce s autem bylo v zařízení tohoto tipu nalezeno kotě. Zařízení se staralo nejen o zraněné zvíře, ale i o jeho sourozence, kteří se nacházeli poblíž místa neštěstí. Tato koťátka jsou zde již pár dní opuštěna a lze spekulovat, že jejich matkou je místní toulavá kočka. Po porodu už ale o vlastní děti neměla zájem.

Srážka s autem má doživotní následky
I přes snahu pracovníků zařízení ve spolupráci s veterináři byly následky střetu s autem pro bezbranné kotě doživotní. Kotě utrpělo těžké zlomeniny všech čtyř končetin a později muselo být převezeno na operační sál. Přes veškerou snahu se kotěti nepodařilo udržet končetiny a muselo být amputováno, když byly kotěti dva měsíce.

Aby se podobný osud vyhnul, zařízení zvířata, která přijme, vždy kastruje. Během operace ale kotěti přestalo bít srdce, takže kotě osleplo. Problém zasáhl obě oči a zdá se, že postižení bude doživotní. Příběh kotěte útulek zveřejnil na sociálních sítích. Jeho zaměstnanci doufají, že ačkoliv jeho život nebyl lehký, někdo se o něj postará.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články