Pečené knedlíky se špenátem a sýrem feta. Všichni si je zamilují !

1570
Sdílejte
Postup:
  1. Brambory rozmačkejte a smíchejte s máslem a ostatními přísadami. Vypracujte těsto a zabalte ho do fólie. Těsto na nádivku vložte do chladničky.
  2. Na mírném ohni rozmrazte špenát. V případě potřeby vodu ze špenátu vylijte. Smíchejte ji s nastrouhanou fetou a pepřem a nechte vychladnout.
  3. Vypracujte těsto, rozválejte ho a vykrajujte kolečka. Na každé kolečko dejte připravenou nádivku a vytvořte knedlík.
    Když jsou všechny slepené, potřete je rozšlehaným vejcem a bylinkami.
  4. Pečte 25-30 minut v troubě vyhřáté na 200 stupňů. Mohou se jíst teplé nebo studené.
Přejeme dobrou chuť! A pokud se Vám recept líbí, sdílejte jej i se svými přáteli na Facebooku.
 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články