Neskutečné! Do Žilkové se pustil revizor, to jí opravdu zaskočilo!

947
Sdílejte
Odehrálo se to v pražském metru při kontrole jízdenek, když ji revizor chtěl pokutovat za špatně zvolenou jízdenku se slevou pro seniory.
Přestože je zkušená řidička, herečka Veronika Žilková občas využívá služeb pražského metra. Nemusí řešit časté dopravní zácpy v ulicích, ani parkovací místa. Zároveň tam může také hodně zažít, jako tomu bylo nedávno, když jí jízdenku kontroloval revizor. Se svou drobnou a velmi štíhlou postavou vypadá mladistvě i po šedesátce, což způsobilo, že jí revizor nechtěl uznat platnost zakoupené vstupenky.
Nejprve ji trochu vyděsil jeho přísný tón, když jí oznámil, že má neplatnou jízdenku. „Humorná historka, inspektor mě napadl v metru, že mám neplatnou jízdenku, protože na ní může jet jen 60 plus cestující! Udělal mi radost, že se musím legitimizovat, že už mi bylo 60.“ Jako snad každá starší žena, i známá herečka byla hluboce polichocena.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Další články