Nejlepší cukrovinka jakou jsem kdy jedla. Tyto košíčky jsou jedna báseň!

19305
Sdílejte
POSTUP
  • Nejdříve upečeme košíčky (malé formičky), další den natřeme marmeládou, zarovnáme ořechovou nádivkou a další den se zdobí krémem, máčet v čokoládě můžete ještě tentýž den, ale klidně i další. Hlavně můžete cukroví zamrazit a schovat na později, i když to určitě neuděláte.
  • 1. Smícháme ingredience na těsto, zpracujeme a plníme malé formičky košíčků. Pečeme na 175st.
  • 2. Upečené a vychladlé košíčky potřeme rybízovou marmeládou a navršíme smíšené ořechy s cukrem, vanil.cukr a rumem.
  • 3. Na čoko krém ušleháme vejce spolu s cukry nad párou do zhoustnutí. Necháme vychladnout a poté zašleháme máslo a kakao.
  • 4. Krémem zdobíme košíčky a ztuhlé z chladničky máčíme v čoko polevě.

 

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články