Muž stál při ženě, když bojovala s rakovinou: Co žádala po zotavení? Tomu neuvěříte

2890
Sdílejte
Mnoho věcí se však v partnerském životě časem zhoršilo. „Minulý týden přišla domů z práce a řekla mi, že chce mít naprostou volnost a využít jednorázové příležitosti, která by jí umožnily mít sex s někým jiným. Řekla, že její pohled na život se od léčby rakoviny změnil a nechce být spoutána věcmi, po kterých touží. Vysvětlila mi, že v práci je chlap, který ji vždycky přitahoval. Opouští společnost a už ho nikdy neuvidí, takže je to pro ni ideální příležitost spát s někým jiným. Zřejmě by byla naštvaná, kdybych řekl ne,“ píše autor příspěvku. Po těchto slovech zůstal velmi nejistý. Jeho žena se nakonec omluvila za to, že ho donutila k rozhodnutí. Místo toho se rozhodla, že to zkusí sama a rezervovala si hotelový pokoj, kde její spolupracovníci uspořádali rozlučkový večírek. Na jedné straně s ní manžel soucítí po tom všem, čím si prošla, ale zároveň je naštvaný. 
 
Obtížná životní situace vyvolala vášnivou debatu. Mnozí projevují velkou dávku sympatií k muži a nabízejí své vlastní rady. Jeden uživatel napsal: „Nejsi bezcitný nebo nejistý. Změny v manželství vyžadují dvě ano, a pokud je jedno ne, buď se to nestane, nebo se rozvedete. Bohužel, tvoje žena se rozhodla, že chce být svobodná a dělá to tím, že tě nechá jít, ale nebude vinna tím, že se rozhodla ukončit manželství, protože tě varovala jako první.“ Druhý dodal: „Bude to jen první z mnoha. Odejděte hned. Očividně nechce být ve vztahu, v podstatě vám řekla, že je jí jedno, co říkáte. Vaše manželství skončilo. Je čas jít dál.“ Jiní uživatelé si myslí, že diagnóza neospravedlňuje ženu. Pokud požádá svého manžela o něco takového, je čas to s ní ukončit. 

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články