Klusovi truchlí! Tuto ztrátu milovaného budou dlouhou dobu zpracovávat !

3258
Sdílejte
Pouze ti, kteří zažili takovou ztrátu, vědí, že to bolí jako smrt milovaného člověka. Mnoho milujících majitelů čtyřnohých přátel ví, jak těžké je vyrovnat se často po více než deseti, někdy pomalu dvaceti letech, s tím, že najednou už není chlupatý přítel.
V rodině Tomáše Kluse (37) už to dobře znají, teprve nedávno se museli se svým Kapkou navždy rozloučit. Zpěvákova manželka Tamara Klusová (35) sdílela svůj velký smutek nad ztrátou na sociálních sítích.
Tamara Klusová pravidelně informuje své sledující na sociální síti o dění v její rodině se třemi dětmi, které mají s Tomášem Klusem. Život na venkově obklopen přírodou, kde si postavili dům, milují a snaží se s ní žít v harmonii. To také neodmyslitelně zahrnuje zvířata. Mají z nich radost a zábavu, ale také vůči nim cítí zodpovědnost. Chovají také drůbež, kterou liška před časem řádně roztřídila. Smutný příběh o tom, jak byla nalezena pouze bezvládná těla slepic, popsala Tamara velmi dojemně. Když takhle cítila zánik drůbeže, co potom psa.
Pokračování na další straně
Ještě smutnější byl příběh o úmrtí jednoho z jejich psů, jejich milovaného Kapky, minulý víkend. Tamara s ní byla až do jejího posledního dechu. „Kapka, naše milovaná… Toto je naše poslední fotka. V tu chvíli jsem ještě věřila, že všechno bude jako předtím, ale osud to chtěl jinak. Včera jsi navždy usnula v mé náruči. Držela jsem tě pevně u sebe v naší zahradě, pod nejvyšším stromem, a možná jsme si v tu chvíli byli nejblíž za celou naši společnou cestu. Jeden den jsem ti zachránila život, druhý den už jsem to nedokázala,“ popsala smutnou událost, ke které přidala již zmíněnou fotku Kapky ležící odevzdané.
Klus je jedním z nejpopulárnějších českých zpěváků, jistě pro svou osobitou, upřímnou povahu:
Pokračování na další straně

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články