Jaro Slávik se nechal vylepšit, výsledek je již vidět na první pohled. Konec účesu „na koleno“!

4044
Sdílejte
 
Producent, nekompromisní porotce soutěže Czech Republic Slovakia Has Talent, hledač talentů, scenárista a stand-up komik Jaro Slávik (49) se konečně rozloučil se svým ikonickým účesem. Jaro podstoupil transplantaci vlasů v polovině května a výsledek je již vidět. Co říkáte, udělal správně?
Vypadávání vlasů a postupná plešatost postihují téměř dvě třetiny mužské populace a ani mnoho známých osobností se jí nevyhnulo. Zatímco někteří muži to bez problémů přijali a chodili po celém světě s plešatou hlavou, jiní se rozhodli vyzkoušet moderní metody, které mohou obnovit růst na hlavě. Přestože Jaro Slávik dlouho chodil s oholenou hlavou, přesto se rozhodl pro změnu a zdá se, že je spokojen.
On sám změnu nijak nekomentoval a předstíral, že se to možná stalo právě tak, ale klinika, kde transplantaci podstoupil, sama o zákroku informovala. Ačkoli jeho jméno nebylo na sociální síti zpočátku zmíněno, lidé okamžitě poznali známou tvář.
Zpočátku byl rozdíl jen velmi jemný, ale po několika měsících jeho vlasy viditelně rostly a zhoustly, což je důkazem, že postup šel perfektně! Slavík se na Instagramu pochlubil společnou fotkou s moderátorkou Danou Čapkovičovou a my musíme uznat, že jeho šedá hříva opravdu řeže!
 

 

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články