Díky TÉTO jedné přísadě budete mít nejdokonalejší těsto na LANGOŠE

2952
Sdílejte

6. Hotové langoše můžete podávat s tradičními přísadami jako zakysaná smetana, strouhaný sýr nebo česnek.
Langoš má své varianty také v různých koutech světa, které se liší místními složkami a tradicemi. Například v Indii najdete pokrm „bhatura“, který se podobá langošu a podává se s lahodnou cizrnovou kari omáčkou. Stejně tak v Turecku objevíte „lahmacun“, obdobu langoše se špetkou exotiky, která se podává s masem a zeleninou.

 

Pro ty, kteří touží po této pochoutce s méně výčitkami, existují také zdravější alternativy. Langoše můžete péct v troubě namísto klasického smažení nebo si můžete připravit fantastické langoše z pohankové mouky. Hledáte více zdravějších variant na vaše oblíbená jídla? Potom si určitě vyzkoušejte připravit i naši výbornou nízkosacharidovou pizzu.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články