Božská Marilyn Monroe BOJOVALA s nízkým sebevědomím, zradou, závislostmi: Ale tyto 4 věci, zvládla PERFEKTNĚ, stojí za to se inspirovat!

749
Sdílejte
3. Neztrácejte drahocennou energii
Život legendární blondýnky byl všechno, jen ne dokonalý. Bojovala s nízkým sebevědomím, zradou, závislostmi… Ale ne s tvrzeními, která ji postavila do pozice zlatokopky a hlouposti. Měla je na háku. Vyplývá to z archivů hereččiných deníků, ve kterých popírá jakýkoli vliv veřejné kritiky na svůj osobní život.
Pravdivost výše uvedených prohlášení je navíc oslabena názory jejích blízkých přátel, kteří souhlasili s tím, že je velmi pilná a inteligentní (málokdo ví, že Marilyn byla vášnivým požíračem knih, které ji v úzkých kruzích zahrnuly do seznamu nejjasnějších hollywoodských hvězd).
 
4. Základem je láska
Věděli jste, že mnoho lidí v 50. letech si myslelo, že Marilyn je lesbička? Doba, jejíž byla součástí, jí nebránila vnímat situaci obezřetně a s maximálním sportovním chováním.
S názorem: každý vztah je krásný, pokud v něm vzkvétá čistá a upřímná láska, útoky přestanou. Elegantní a s ušlechtilostí.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články