6 znamení, že vás muž opravdu miluje a 6 dalších, že vás jen využívá

9362
Sdílejte

všechno o vaší minulosti, dokonce i věci, na které nejste hrdí, a je stále s vámi, pravděpodobně vás miluje víc, než si myslíte. Přijmout druhého takového, jaký je, nejen s dobrými věcmi, je známkou skutečného, ​​zralého vztahu a lásky.

Použití: Pokud se kvůli tomu neustále cítíte provinile

Zdá se, že nic neumíš dobře. Ani v práci, ani při nakupování. Pokud se neustále cítíte provinile, protože všechno děláte špatně a nejste pro toho druhého dost dobří, je čas se z tohoto vztahu dostat. Není nic špatného na tom, že se někdo chce stát vedle toho druhého lepším člověkem, ale změna by měla být motivována láskou, ne pocitem viny.

Miluje: Věnuje pozornost tomu, jak na vás jeho chování působí

Každý má své jedinečné chování a nikdy nevíme, jak to v některých případech ovlivní ostatní. Pokud si všimnete, že si váš partner dává větší pozor a snaží se chovat tak, aby vás nezklamal ani nezranil, je to velmi dobré znamení. Pokud se ale něčeho obáváte nebo chcete, aby něco udělal jinak, sedněte si a promluvte si s ním a nečekejte, až na to přijde sám. Víte, pro tiché dítě…

Použití: Když z vás zmizí

Měli jste plány, ale on to na poslední chvíli zruší a na vaše zprávy neodpoví až o několik hodin později. Samozřejmě může být zaneprázdněný, ale pokud jste pro něj opravdu důležití, najde si minutu, aby si s vámi promluvil. Jako by si nevážil vašeho času, pravděpodobně je s vámi jen tehdy, když nemá nic jiného na práci.

Pokračování na další straně

Miluje: Také si všímá maličkostí, které vám dělají radost

Všichni můžeme být smeteni z nohou velkolepými gesty, ale pamatujte, že nejdůležitější jsou maličkosti! Pamatuje si například vaši oblíbenou zmrzlinu, na jaký film se díváte, když je vám smutno, nebo jméno vašeho prvního mazlíčka. Tyto maličkosti ukazují, že mu na vás opravdu záleží a myslí to vážně.

Využívá výhodu: Neochota dělat kompromisy

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články