Vulgární chování Hanychové bratra. Focením cizích lidí a těmi posměškami pořádně přestřelil

16059
Sdílejte

Pokračování na další straně

Vozík se v autě začal Vincent Navrátil přidávat stále více takových příspěvků. Na ulici vyfotil muže v pestrobarevném tričku, kterého nazval ztělesněním levného LSD, pána s větším břichem, kterému doporučil, aby se co nejdříve vrátil na kurt, neboť nemohou dohrát Wimbledem nebo velmi hubenou ženu, která měla zjevně problém se závislostí.

Nechutné posměšky rozzlobily více fanoušků českého herce. Proto mu brzy zasypali schránku pobouřenými reakcemi. Ani to však Hanychovy bratra v ničem nezastavilo a ještě iv obranné reakci se dále navážel do korpulentní ženy se psem.
„Vy, co mi říkáte, že jsem to přehnal, máte pocit, že ta paní to nepřehnala? Ano, nevím, co se jí v životě mohlo stát, ale to ji neopravňuje, aby jedla psy. Je to jen vtip. Navíc jsem si jistý, že paní by se tomu sama zasmála. Tuční lidé jsou prý veselí,“ nepřestával urážet ty, které takto nic netušíce podrobil veřejné šikaně.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články