Pořádná odvaha : Zpěvák nejpopulárnější české kapely MIRAI si kupuje letadlo a má sním velké plány

1146
Sdílejte

Pokračování na další straně

V Česku jste hvězdy a na Slovensku jste na festivalu vystoupili poprvé?

Měli jsme slovenské turné, ale tohle byl náš první festival. Vlastně jsme byli dříve v Holíči, ale to je v podstatě Česko (smích). Je kousek za hranicemi a bylo tam mnoho Čechů. Takže opravdu slovenský festival byl až teď Topfest.

Tak se snad budete vracet, protože jste měl obrovský úspěch.

Měl jsem obavy, protože jsem si myslel, že je to spíše rockový festival a před námi hrál Alkehol. Říkal jsem si, že tady asi nebudou naši lidé. Asi ani nebyly, ale zdá se mi, že si toho užili.

Proč si myslíš, že tam nebyli „ vaši lidé “ ? Neměla jsem ten pocit.

Teď už jsou! (smích)

Pokračování na další straně

Jaký je tvůj vztah k naší zemi?

Bydlím blízko slovenských hranic, ve Frýdku-Místku a lyžovat chodím do SKI areálu Bílá, to je kousek od Makovej a těchto míst. Jako malý jsem ladil slovenskou i polskou televizi, takže mi je Slovensko blízké. A když jsem studoval na vysoké škole v Brně, tak nás na bytě bylo šest az toho tři Slováci. I slovenské učitele jsme měli. Pociťuji jen to, že v Česku zažíváme obrovský úspěch a na Slovensku nás nikdo nezná. Nevystupujeme ve slovenské televizi, nehrají nás slovenská rádia. Tehdy si říkám, kde se ztratilo Československo? Rozhodli jsme se tedy, že tomu dáme čas a lásku a zkusíme to nějak prolomit.

Máš pestrý životopis. Tvoje máma je Japonka, táta Čech a narodil ses v japonském městě Ógaki. Do Česka ses s rodiči přestěhoval jako tříletý. Vystudoval si právo, ale proslavila tě hudba. Advokát či prokurátor však zřejmě z tebe nebude.

Muzika je mnohem oddychovější, rozdáváme radost, pohodu a v právu se většinou řeší problémy. Takže ne, nechybí mi právnická sféra. Jsem rád, že se pohybuji v mnohem pozitivnějším prostředí.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články