Mareš to prý neustál: HÁDKA s Darou Rolins?!

2356
Sdílejte

Pokračování na další straně

Trochu podobné schéma je vidět iv případě Dary Rolins. Ta připravila návštěvníkům velkolepou show, která opravdu zaujala a získala si velký ohlas. A Leoš, jako správný producent, zavětřil příležitost a okamžitě se rozhodl tento úspěch zopakovat. „Od neděle tu myšlenku nemůžu pustit z hlavy. Trvalo mi pět dní, než jsem ji přesvědčil,“ přiznal sám na síti Instagram. „Termín zatím nemáme, ale Dara 2 bude,” prohlásil začátkem února. 

Jenže zatím to vypadá tak, že od té doby pokračování nenabylo žádné jasnější kontury. A mezi Marešem a Rolins to prý skřípe. „Nevím přesně, co bylo důvodem, ale vím, že Leoš je s Darou pohádaný a aktuálně si spolu nemluví,“ tvrdí člověk z moderátorova okolí. „Pokud si pamatujete, krátce po koncertě v O2 aréně Leoš na svém Instagramu řekl, že s Darou udělají další show, ale je léto a nic se neděje. Myslím, že se neslučovaly jejich představy a Leoš se klasicky urazil,“ dodal zdroj. 

Kam dál?

Moderátorka Petra Svoboda (41) se ve strašnickém krematoriu rozloučila se svým manželem Ondřejem Křivkou (†38)

Jiří Krampol je upoutaný na lůžku. Nečekané komplikace

Mahulena Bočanová je velmi zoufalá kvůli své dvaadvacetileté dceři Marině : Musela ji oživovat a prosí o pomoc

Vzpomínáte na Elišku z oblíbené pohádky Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna ? Takto vypadá Andrea Černá po 30 letech

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Další články