Je mu teprve sedm let, ale malý chlapec z Texasu pomohl už více než tisícovkám psů

709
Sdílejte

Mladý zvířecí záchranář miluje psy a pomáhá jim od svých 4 let. Rodiče ho ve všem podporují, a tak má Roman vlastní program na záchranu psů. Projekt Freedom Ride, organizace na ochranu zvířat, se v Texasu snaží především pomoci psům, kteří by jinak museli čekat na narkózu. Roman při předávání cen vysvětlil program jejich organizace a řekl, že za záchranu psů, kteří potřebují pomoc, bojuje už léta.

Pokračování na další straně

„Pamatuji si, že mi rodiče chtěli dát peníze k mým čtvrtým narozeninám, ale řekl jsem, že je raději darujeme útulkům.“ řekl chlapec.

Vzorný chlapec doufá, že v jeho věkové kategorii bude stále více následovníků, kteří považují záchranu osiřelých psů za jeho srdeční záležitost.

„Přál bych si, aby co nejvíce lidí následovalo můj příklad, protože já sám nemohu zachránit všechna štěňata čekající na majitele.“ Roman také řekl, že považuje za důležité trávit čas se svými malými svěřenci.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články