Hrůza ve ŠKOLCE! Děti měly jíst vlastní ZVRATKY, padaly i FACKY: Šokující DETAILY

2107
Sdílejte

„Když jsem se informovala, co se děje, odepsali mi, že školka je zavřená do odvolání. Na sociálních sítích se pak objevila diskuse, ve které majitelka budovy tvrdila, že školku zavřela, neboť ředitelka podepsala výpověď smlouvy k 16. 6. a začala si stahovat věci. Nikdo o tom nic nevěděl. Následně nám majitelka alespoň otevřela budovu, abychom si mohli vzít osobní věci,“ říká o podivných praktikách Zuzana. Během těchto dnů s nimi ředitelka vůbec nekomunikovala, přestože měli zaplaceno až do konce měsíce. „Peníze už oželu, nebudu se vláčet po soudech pro 200 eur,“ říká druhá maminka Jana.

Pokračování na další straně

Případ již řeší komisař 

Podle jejích slov si dokonce ředitelka otevřela další školku v Piešťanech, přičemž se prezentuje fotkami dětí z Ivanky u Dunaje. „Nechceme to řešit soudní cestou, chceme jen varovat ostatní rodiče, aby nenaletěli,“ říkají svorně maminky, které mezitím už své děti přihlásily do jiné školky.

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články