TIP na dezert týdne : Banánové sklenice s famózním salkovým krémem

3391
Sdílejte

3.Stále vrstvíme nejprve piškoty, pak pudink, potom banány a takto to opakujeme, než zaplníme celou sklenici. Na vrch navrstvíme vyšlehanou šlehačku a ozdobíme to piškoty a banánem.

4.Nejlepší jsou sklenice tehdy, když postojí v chladničce minimálně 2 hodiny. Piškoty změknou a všechny chutě se dokonale propojí.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články