TIP na dezert týdne : Banánové sklenice s famózním salkovým krémem

3044
Sdílejte

3.Stále vrstvíme nejprve piškoty, pak pudink, potom banány a takto to opakujeme, než zaplníme celou sklenici. Na vrch navrstvíme vyšlehanou šlehačku a ozdobíme to piškoty a banánem.

4.Nejlepší jsou sklenice tehdy, když postojí v chladničce minimálně 2 hodiny. Piškoty změknou a všechny chutě se dokonale propojí.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články