Muži přiznali, co je na ženách skutečně přitahuje! Na POSLEDNÍ BOD si dávejte obzvlášť pozor!

8435
Sdílejte

Lak na nehty:
V tomto bodě se názory mužů rozcházejí, neboť polovina si laku na nehty ani nevšimne a ta druhá zas tomu klade pozornost. Někteří přiznávají, že si všímají, zda mají ženy nehty čisté a upravené, ale pokud náhodou nejsou, neberou to jako velký problém. Také nemají rádi světlé a křiklavé barvy a nehty, které jsou příliš dlouhé. Naopak se jim líbí francouzská manikúra a tělové odstíny, to je zaručeně přitahuje.

Obočí:
Většina mužů přiznává, že nemají rádi, pokud si ženy kreslí jejich obočí a když je přehnaně hrubé. Avšak této části naší tváře si až tak nevšímají, ale zaručeně je přitahuje přirozeně upravené obočí, které zjemňuje rysy obličeje.

Líčení:
Muži nemají rádi světlý makeup, nelíbí se jim křiklavé rtěnky a lesky na rty nepřirozených barev, které podle nich nikdy nevypadají dobře. Řasy natočené dobrou spirálou, přirozené obočí a rty jemné barvy jsou jednoznačně věci, které mužskou pozornost vždy přitáhnou.

Řasy:
Některým se líbí umělé řasy, které podle nich dělají ženský vzhled ženskejším, ale na druhé straně mnoho mužů tvrdí, že to může vypadat nepřirozeně, co je odpuzuje. Zdá se, že to záleží zejména na kvalitě umělých řas, takže ženy, dávejte si pozor.

Kam dál?

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Proč jsme schopni riskovat život pro pěkné selfie ? Bizarní smrt kvůli fotkám

Rodiny obětí z univerzity nedostanou odškodné pokud nepřiznají majetek

Další články