Manželství Harryho a Meghan v krizi?! Princ už měl kontaktovat i právníky!

931
Sdílejte

K takovým úvahám dospěla i britsko-jamajská publicistka Lady Colin Campbell (37), autorka knih z prostředí britské královské rodiny. „V manželství údajně už nějakou dobu existují problémy. Chci říct, že jsem slyšela z pěti zcela spolehlivých zdrojů, že Harry si před několika měsíci volal s právníky,“ prozradila v britském televizním a rozhlasovém kanálu GB News  . „Tyto informace se nemusí shodovat s tím, jak vystupují na veřejnosti. Jejich ‚veřejná tvář‘ je do jisté míry vykonstruována kvůli finančnímu zisku,“ uvedla s tím, že Harry by v případě právních sporů neměl dobrou pozici, zejména pokud jde o péči  o děti. 

Úsměvy Harryho a Meghan jsou podle některých expertů jen dobře předstírané divadlo kvůli PR: 

„Harry to bude mít pořádně těžké se z nich dostat, protože o svých selháních a užívání drog mluvil velmi otevřeně, “ připomněla. Zdá se, že řešení údajné manželské krize Sussexových bude ještě velkým tématem, otázkou je, zda se děje skutečně, nebo je to součást zvláštní PR tohoto páru, při kterém si člověk už nemůže být snad jistý ničím.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články