Lékař vymyslel jednoduchý test, pomocí kterého zjistíte, kolik let ještě budete žít. Toto musí vyzkoušet opravdu každý!

3427
Sdílejte

Mnoho drahých přístrojů, a také některé léčby jsou pro pacienty nedostupné. Proto Araujo a jeho kolegové vyvinuli test, který můžete provést přímo ve vašem obýváku. Nevyžaduje žádné zařízení a uskutečnit jej dokážete již za pár vteřin.

Pokračování na další straně

Jediné, co je třeba udělat, je řídit se následujícím obrázkem a následovat jednotlivé kroky. Ještě jedna poznámka: na sobě byste měli mít volné a pohodlné oblečení.

Začněte tedy tím, že budete stát ve vzpřímené poloze uprostřed místnosti. Bez použití rukou si pomalu dřepnou a sedněte si do tureckého sedu. Potom se znovu bez použití rukou postavte.

Test je vyhodnocen pomocí bodovací stupnice od 1 do 10, přičemž prvních 5 bodů je za usednutí si a druhých 5 bodů je za postavení se. Vždy když použijete ruku, nebo se chytíte kolen, odečtěte si jeden bod. Půl bodu se odečte vždy, když ztratíte rovnováhu, nebo je samotný úkon tak trochu nemotorný.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články