Jak je na tom po dvou letech v komatu Josef Laufer prozradila česká zpěvačka…

13588
Sdílejte

Po více než dvou letech, od kdy se Josef Laufer (83) rozhodl podstoupit operaci srdeční chlopně v pražské Nemocnici na Homolce, je stále v komatu.

 Věřil, že po operaci se jeho zdravotní stav zlepší. Během operace však došlo k zastavení srdce, ai když se jej lékařům zakrátko podařilo nastartovat, začaly mu selhávat jiné tělesné orgány, a proto se zpěváka rozhodli uvést do umělého spánku. Po čtyřech měsících od operace se sice částečně probral, ale na nikoho nereaguje, nekomunikuje, ani se nehýbe.

‚Pravidelně otce navštěvuje a kontaktuje se přitom s lékaři jeho jediná dcera Ester Lauferová (53), která informuje čas od času o jeho stavu i veřejnost prostřednictvím médií.  „Kdyby se stal zázrak a otcův stav by se radikálně zlepšil, tak mi věřte, že byste se to rychle dozvěděli. Jeho stav je ale stejný. Není to horší ani lepší. Rozumím tomu, že se o něj veřejnost zajímá, ale žádné novinky nejsou,“ i nedávno odpověděla na otázky zpěvákova dcera.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články