Ivana GOTTOVÁ a NOVÝ MUŽ? Majitel české televize to řekl jasně

3384
Sdílejte

Ivaně Macháčkové se podařilo to, co žádné jiné: před oltář dovedla do té doby odolávajícího starého mládence Karla Gotta. Jako panu Gottovou ji však pronásleduje prokletí, díky kterému se nemůže volně nadechnout.

Když Ivana Gottová před necelými čtyřmi lety přišla o manžela, stáhla se do pozadí a veškerou energii věnovala zejména dcerám , které tehdy měly jen třináct a jedenáct let. Smutek za milovaným mužem překonávala tak, že se vrhla do práce, aby dokončila projekty, které začaly ještě za života Karla Gotta. Postarala se o dokončení autobiografické knihy, světlo světa spatřil i celovečerní dokument o Karlu Gottovi.

Ivana se také podílela na přípravě vzpomínkového koncertu na zesnulého manžela. Vystoupila je starší dcera Charlotte Ella (17) , na veřejnosti se při té příležitosti ukázala i mladší dcera Nelly Sofie (15) .

Ivana a její dcery se na veřejnosti objevují většinou jen na vzpomínkových akcích, které připomínají Karla Gotta. A ačkoli by se zdálo, že kromě milovaného manžela a otce jim nic nechybí, není tomu tak. Známý muž z mediálního prostředí nyní nahlas řekl smutnou pravdu o Ivaně Gottové!

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Další články