Dominika Gottová slaví padesátku, dostala místo blahopřání nepěknou nakládačku !

4910
Sdílejte

Pro nezralé děvče, na které si jak máma, tak ani táta nenašli dostatek času, to však nebyla žádná velká výhra. Svět pozlátka v showbyznysu jí učaroval natolik, že si později vybrala i manžela z této branže, Fina Tima Tolkkiho (57), který byl tehdy se skupinou Stratovarius na výsluní. Do tohoto světa však bohužel patří i alkohol a drogy, což byl i jeho případ a Dominika se s ním v tom začala vézt také.

K tomu, aby se uměla chovat zodpovědně k penězům, nebyla také vedena. Slavný tatínek jí je dopřál, když o ně požádala, vždyť sám se v nich přímo topil. Koupil jí i byt, který později v nouzi prodala prý za babičku. To už měl Zlatý slavík po boku Ivanu, která si s Dominikou nevybudovala pěkný vztah. Říká se, že byla i za velmi podivnou dohodou s Dominikou a také Lucií, druhou Gottovou dcerou, aby se vzdali svého podílu na miliardovém dědictví po otci za v podstatě směšné peníze.

Pokračování na další straně

 Dominika na tom byla v té době psychicky špatně, musela brát i léky, a měla i dluhy. Timovi se ve Finsku přestalo dařit s kapelou a upadal do depresí. To už Dominika zjevně nezvládala a zůstala bezradná. Od otce se už ale pomoci nedočkala, sám bojoval s vážnou nemocí.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články