Bohdalová na pokraji života a smrti. Rodina má o ní strach…Boj s vážnou diagnózou !

13110
Sdílejte

„Klaním se mu, protože bez něj bych tady nebyla,“ řekla Bohdalová do mikrofonu na akci, kterou organizovala nemocnice ve spolupráci s technickým muzeem. „On je můj zachránce. Když mi je špatně, nebo něco, tak mu volám, Ten Petr všechno uhodne a skutečně mě už několikrát takzvaně vyškrábal,“ poznamenala herečka pro CNN Prima News, čímž jasně dala najevo, že právě tomuto kardiologovi vděčí za svůj život.  

Jak přiznal, herečka skutečně před pár měsíci bojovala o život.  „ Velké problémy… Měla jsem plicní embolii,“ potvrdila nakonec i Bohdalová. „Došlo k situaci, kdy byla velmi nemocná… Překonala plicní embolii. Byly to dva týdny, kdy jsme o ni bojovali a ona také prošla peklem a vlastně ta silná osobnost a ten kořínek, co ona má, nezdolatelnou energii, tak se nám podařilo ji dostat z toho kritického stavu a je ve vynikající kondici,“ dodal osobní lékař Jiřiny Bohdalové.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články