A je konec! Zdrcená Hanychová přiznala, že navzdory velké snaze to nevyšlo!

234088
Sdílejte

Hned po porodu svého třetího potomka, malé Rozárky, se Agáta Hanychová (38) cítila i na čtvrté dítě. Nyní přiznává, že i ty tři jsou na ni už asi moc.

Rozárčin tatínek Jaromír Soukup (54) se jí snaží jak-tak pomoci, ale je tak pracovně vytížen, že moc času mu na rodinu nezbývá. Navíc se Agáta rozhodla krátce po porodu propustit filipínskou chůvu, protože si nerozuměla s dětmi a narušovala prý přirozený chod domácnosti. Pro různé povinnosti jí nemůže vždy pomoci a být po ruce ani její máma, herečka Veronika Žilková (61). Příliš velkou zátěž známá influencerka prý nezvládá, doplácí na to její tělo.

​Pro své sledovatelky na instagramu přinesla Agáta Hanychová nemilé zprávy o jejím zdraví. Velmi ráda se dosud ukazovala jako šťastná a spokojená maminka své dcerky Rozárky, is tím, jak ji kojí. Ale ještě v šestinedělí se pustila i do tréninků boxu, aby zase získala své původní míry, což se jí i podařilo. No možná teď platí drahou daň. Agáta sice tvrdí, že jí normálně, ale vzhledem k její historii, když kvůli linii často hladoví, k tomu intenzivně cvičí a navíc už i pracuje, přišla o mléko. Tvrdí, že je z toho nešťastná, chtěla kojit déle. 

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články