Zlomená žena zařídila pohřeb bývalému manželovi a pak zjistila, že předstíral svou smrt pro milenku!

775
Sdílejte

Anessa mezitím oznámila, že její bývalý partner se stal násilným a vyhrožoval jí, takže jejich vztah ukončila. Dále vysvětlila:

„Nepožádal mě o rozvod, protože moje máma byla ‚v komatu‘. Opustila jsem ho kvůli jeho výbušné povaze a už jsem to nedokázala snášet. Náš vztah byl od začátku neklidný.“

Než se Tim držel svého příběhu, přiznal se, že v minulosti zneužíval návykové látky a byl násilný. Příběh se ještě více zkomplikoval, když Anessa obvinila nejen Tima a jeho milenku, ale také jeho matku, že ji oklamali.

Manžel popírá všechna obvinění

Anessa prozradila, že jeho matka Tim a jeho milenka spolu telefonovali a jejich rozhovory si nahrávali. Věří, že tohle všechno bylo naplánováno, aby vypadala jako šílená.

V dalším klipu však Tim nadále trval na své nevině a popřel lež. Uvedl :

„V životě jsem nepodvedl ani jednu ženu, zejména ne Anessu. S mou snoubenkou jsem se dal dohromady poté, co Anessa opustila Miami.”

Anessa Rossii na snímku obrazovky z jejího videa, ve kterém mluví o svém pohledu na příběh

Příběh Anessy a Tima zaujal mnoho lidí na sociálních sítích a říkají, že za to mohou obě strany. Zbývá jen doufat, že všichni zúčastnění najdou porozumění a pohnou se dál.

Kam dál?

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Další články