Velký horoskop: Poznejte a využijte svou sílu! Toto jsou vaše výjimečné dary, jaké nemá NIKDO JINÝ

1049
Sdílejte

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Věčné optimistky

Střelec je ukázkou optimismu. Věříte tomu, že všechno dopadne dobře a že neštěstí chodí po horách a ne po lidech. Většinou vám to i vychází a patříte mezi opravdu šťastné lidi, jejichž život odměňuje za odvahu a pozitivní naladění. I když se něco nepovede nebo věci nevyjdou podle vašich představ, mávnete nad tím rukou a vezmete si z toho poučení do budoucnosti. Na druhé či potřetí to přece vyjít musí! Jste velmi přímá a nestydíte se vyslovit ani drsnou pravdu, která není každému po srsti. Jste mistryní konverzace a vždy víte, jak zapůsobit. Máte silně vyvinutý smysl pro to, co je správné a co ne a občas i sklony k filozofování. Jste však velmi štědrá a pro ty, které máte ráda, byste se rozdali.

Vaše výjimečné vlastnosti: Vaše povaha ve zkratce? Veselá idealistka! Ceníte si otevřených vztahů mezi lidmi, nerada věci zatajujete a skrýváte. Jste tolerantní a plná pochopení i pro názory, se kterými zcela nesouhlasíte. Na svět se díváte bez předsudků.
Jste sportovně založená a muži jsou vám v patách pro váš neodolatelný šarm a přátelskost.

Motivační citát pro vás: Neznič si pěkný dnešek přemýšlením o tom, jak špatný byl včerejšek.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Spolehlivost a zodpovědnost

Ambicióznost a cílevědomost, to je Kozoroh ve zkratce. Vládne vám element země, to znamená, že si ceníte úspěchu a ovládá vás touha po uznání. Pokud si vytyčíte nějaký cíl, jste schopna na jeho dosažení tvrdě pracovat. Co se týče povahy, jste spíše introvertkou a pod kůži si pustíte jen pár blízkých přátel a členů rodiny. Před ostatními svůj vnitřek skrýváte. Vaše povaha je klidná a vyrovnaná, nejraději byste vyhověli všem. Působíte často vážně – možná to činí váš silně vyvinutý smysl pro zodpovědnost. Nepatříte ke znamením, která jdou hlavou proti zdi a jednají impulzivně. Ve všem jste spíše opatrná.

Vaše výjimečné vlastnosti: Čestnost, zodpovědnost a vytrvalost. Nevzdáváte se ani tam, kde jiným docházejí síly. Pokud si umíníte, že se něco naučíte, jste schopna trénovat hodiny a hodiny, pokud vám to nepůjde. Dáváte si velké cíle, ale ve vašem případě rozhodně nejsou nedosažitelné. Jiní by vás popsali jako rozhledenou ženu, která umí vždy dobře poradit.

Motivační citát pro vás: Váš život je takový, jakým ho učiní vaše myšlenky.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)
Vizionářky jako vyšité
Vodnářky jsou vizionářky. Vládnoucí planetou je Uran a ten vám propůjčuje živelnou energii a schopnost velmi přesně předvídat budoucnost. Často věci tušíte, než se stanou. Nechybí vám lidskost a potřeba pomáhat. Dejte si jen pozor na to, abyste neřešili problémy jiných na úkor sebe. Jste také odvážná a máte kuráž. Jelikož jste velmi nezávislé znamení, které dokáže kriticky přemýšlet, často řeknete druhým bez ubrousku, co se vám nelíbí. Patříte mezi největší záhady horoskopu, neboť si spoustu vnitřních věcí necháváte pro sebe, ačkoli jiní se vám rádi svěřují. Odvaha – ať už jde o cokoli – vám nikdy nechyběla. Jste schopna za pár minut učinit životní rozhodnutí, která všechno změní. Typická je pro vás také schopnost okamžitě si získat sympatie a spřátelit se s mnoha lidmi. Máte jiskřivou inteligenci a také velmi inspirativní názory.

Vaše výjimečné vlastnosti: Monotónnost a jednotvárnost vás ubíjejí, proto vám nechybí tvořivost a schopnost udělat iz obyčejného dne výjimečný. Pokud cítíte s někým spojení a spřízněnost, takový vztah si pěstujete. Na přátele nikdy nezapomínáte a více než materiální věci si ceníte zážitků, které doslova přitahujete.

Motivační citát pro vás: Dělej to, co tě naplňuje, a ne to, co bys měla dělat podle názoru ostatních.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Silná intuice a ženskost

Rybkám vládne vodní element a ten z vás činí jemné a klidné povahy, které bývají duchovně nebo filozoficky založeny. K tomu, abyste se cítili dobře, potřebujete harmonii. Typická je pro vás i silná intuice. Často vidíte věci, kterých si okolí ani nevšimne. Jste citlivá a vnímavá, není vám cizí pomoci komukoli, kdo to právě potřebuje. Nejraději byste zachránili celý svět, ale občas zapomínáte zachránit sebe. Vaše názory jsou zajímavé a inspirativní, ale ne vždy najdete odvahu podělit se o ně. Jste jemná a ženská energie z vás doslova vyzařuje. Navzdory zdánlivé měkkosti jste silná osobnost s velkými ambicemi a v kariérním žebříčku se dokážete dostat velmi vysoko, přestože nemáte ostré lokty. Využíváte spíše vstřícnost, pokoru a často jedinečný talent, který je vidět na první pohled.

Vaše výjimečné vlastnosti: Umíte se přizpůsobit okolí, ale přitom zůstat sama sebou. Máte úžasné charisma a lidé jsou ve vaší společnosti rádi, neboť je na vás něco podvědomě přitahuje. Vaše povaha je mírná a nekonfliktní. Svojí tajemností dokážete okouzlit mnoho mužů. Ryby jsou láskyplné a jemné a mají udivující bohatou fantazii.

Motivační citát pro vás: Sni ve velkém, začínej v malém. Začni teď!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články