Učitelka ponižovala žačku, protože její máma byla uklízečka. Potom dostala NEČEKANOU LEKCI!

1591
Sdílejte

V té době jsem měl spolužačku Mišku, která byla takovou průměrnou studentkou, ale milovala především jeden předmět: matematiku. 

V některých matematických soutěžích také získala první a druhé místo. Její rodina žila chudě, ale důstojně: její matka byla uklízečkou ve škole, která každý den tvrdě pracovala. Miška jí mnohokrát po hodině pomáhala a vůbec ji nezajímalo, že se její spolužáci posmívali. Později si na to zvykli a přijali to.

Teta Ica, naše učitelka biologie, však dělala mezi dětmi sociální rozdíly. Mišku si moc nevážila, protože její máma nebyla v takzvaně vysokém společenském postavení, a řekla jí, že si myslí, že z ní nic nebude a že se bude společnost za ni stydět! Před celou třídou jí řekla, že dcera uklízečky nikdy nebude ředitelkou a syn ředitele nikdy „neklesne“ na její úroveň.

Chudák Miška nebyla v pozici, aby mohla učitelce něco říct….

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články